• Hier komen de dagen voor 2012, stay tuned!
Slideshow

0
Aantal unieke
bezoekers
Powered By Google Analytics

Archive for the ‘Home’ Category

Verslag: 17-12-2011 Bochtgemist @Linschoten -> Conditietraining?!

Douwe en Yakko hebben Team Bochtgemist 17 December vertegenwoordigd op een duurloop te Linschoten. Lees hier of ze de finish, dan wel niet kruipend, bereikt hebben.

Verslag: 23-09-2011 Bochtgemist @Mettet -> mogelijke seizoens-afsluiter?

De Dijkjes hebben Team Bochtgemist getracht te vertegenwoordigen op 23 September te Mettet. Lees hier het verslag van de Dijkjes van dit bijzondere Belgische Circuit.

Verslag: 12-09-2011 Bochtgemist @Zolder

De Dijkjes en Vonky hebben Team Bochtgemist vertegenwoordigd op 12 September te Zolder en eindelijk de tijd gevonden om een verslagje in elkaar te zetten. Veel plezier met lezen en tot snel!

Verslag: 11-08-2011 Bochtgemist @Mettet -> The Return

De Dijkjes hebben Team Bochtgemist getracht te vertegenwoordigen op 11 Augustus te Mettet. Lees hier of het ze ditmaal wel gelukt is om wat meters te maken op dit bijzondere Belgische Circuit

verslag: 31-07-2011 Bochtgemist @Zolder

De Dijkjes hebben Team Bochtgemist vertegenwoordigd op 31 Juli te Zolder en eindelijk de tijd gevonden om een verslagje in elkaar te zetten. Veel plezier met lezen en tot snel!

Nieuwe motor Yuri; Trip naar de UK!

Vrijdag 29 juli gingen Yakko en Yuri richting Colchester (UK) om een CBR600RR ‘07 te halen voor Yuri. Het was een behoorlijk intensief dagje maar wel met een positief resultaat. Lees het verslag hier!

Zondag 31 juli stond een dagje Zolder gepland. Omdat de F4i van Yakko nog met een kapotte ECU kampte was het de nieuwe CBR die mee ging. Na een nieuw setje banden en de montage van een standaard uitlaat konden we los. Stay tuned voor een verslag van deze topdag!

Verslag Zandvoort 14, 16 en 19 Juli online!

Douwe heeft Team Bochtgemist vertegenwoordigd deze dagen, lees zijn verslag hier!

Kortste circuitdag ooit op naam van team Bochtgemist!

Op 26 juni hebben Yakko en Yuri de kortste circuitdag ooit op hun naam geschreven. De bestemming was Mettet, maar of er gereden is….

Verslag Zolder 4 juni online!

Eindelijk de tijd gevonden voor een verslagje van 4 juni op Zolder. Het was ook CBR dag dus gezellig druk! Veel plezier met lezen en tot snel!

Verslag Zandvoort 23 Mei online!

Douwe en Ilse hebben team Bochtgemist vertegenwoordigd op het circuit van Zandvoort 23 Mei. Het verslag hiervan lees je hier!