• Hier komen de dagen voor 2012, stay tuned!
Slideshow

0
Aantal unieke
bezoekers
Powered By Google Analytics

Welkom op de website van raceteam Bochtgemist!

Welkom op de nieuwe website van raceteam Bochtgemist! Team Bochtgemist is een groep vrienden die regelmatig op verschillende circuits te vinden zijn tijdens ‘vrij rijden’ dagen. Gezelligheid staat bij ons team hoog aangeschreven en is minstens zo belangrijk als een goede rondetijd neerzetten!

De naam van ons raceteam is unaniem verkozen vanwege onze superieure kwaliteiten in: te laat remmen, niet remmen, recht door rijden bij een bocht, te hard rijden in de regen, vele motoren kapot te rijden, vaak vallen op het circuit, vaak vallen op de openbare weg, het gebruik van barrels om mee te racen, vaak circuit te rijden maar het nog steeds niet kunnen, zonder dB-killers op Zolder proberen te rijden, de band nog even omdraaien als hij op is… en nog veel meer !

De leden van team Bochtgemist: Bjorn, Tom, Vicky, Taeke, Conrad, Yuri, Yakko en Douwe

Welkom op de website van raceteam Bochtgemist!, 8.1 out of 10 based on 8 ratings

Comments are closed.