• Hier komen de dagen voor 2012, stay tuned!
Slideshow

0
Aantal unieke
bezoekers
Powered By Google Analytics

Raceverslag: 04-06-2011 Bochtgemist @Zolder

Dit whOOt verschlag is geschreven door Yuri;

Op 4 juni 2011 werd de jaarlijkse circuit CBR meeting gehouden op het circuit van Zolder. Alles donderdag avond al ingepakt zodat we vrijdag avond gelijk konden vertrekken. Zo gezegd zo gedaan, Yakko kreeg nog bericht van Vonky dat hij ook nog naar Zolder zou komen omdat hij het nieuwe dif van zijn nieuwe speeltje (oude BMW 3 met 500pk m5 blok) moest inrijden. Dus daar rij je op je gemak over de snelweg richting zolder, zie je ineens een zwarte vlek rechts door je binnenspiegel schieten….wtf 8-O Hier kan niemand me rechts inhalen, er is niet eens een afslag……right? Whehe, een mili seconde erna knalt er een zwarte BMW rechts langs ons over de vluchtstrook….haai Vonky… :mrgreen: Na deze begroeting samen verder gereden naar Zolder.

Het nieuwe speeltje van Vonky met veel te veel pk's :-p

Het nieuwe speeltje van Vonky met veel te veel pk's :-p

Na aankomst op de paddock kon het natuurlijk niet uitblijven; team Bochtgemist werd aangekondigd met dikke donuts en rookpluimen van een driftende Vonky. Het weekend was officieel begonnen!

Het was een gezellig drukke boel op de paddock :-)

Het was een gezellig drukke boel op de paddock :-)

Na Douwe, Ilse en alle andere CBR rijders te hebben begroet, we waren met een behoorlijke groep van 10/15 man, kon het uitpakken en opzetten van de spullen beginnen. Vonky had iets meegenomen wat moest doorgaan voor een tent, uiteindelijk het stukje doek maar vastgezet aan een hek/auto/jerrycan. Wel had hij dan weer een mega luchtbed bij zich, Auping zou er jaloers op zijn! Na alles te hebben opgezet was het tijd voor een/meerdere Baco’tje(s)  8-) Daarna snel richting tent.

Het lapje stof (tent?) met het enorme luchtbed eronder van Vonky.

Het lapje stof (tent?) met het enorme luchtbed eronder van Vonky.

De volgende morgen werden we gewekt door de zon. Omdat we (ik en Yakko) een stel luie draken zijn hadden we eigenlijk te weinig tijd om de CBR te laten keuren, er moest ook nog op het gemak ontbeten en gedouched worden. Geen probleem, daar kwam Vonky weer om de hoek kijken die de CBR wel ging keuren, whOOt!

Vonky zo aardig om de CBR door de keuring te loodsen.

Vonky zo aardig om de CBR door de keuring te loodsen.

Nadat iedereen klaar was voor de dag bleek dat Douwe en wij in een andere groep waren ingedeeld. Toevallig was er iemand van team SRT-racing die wel wilde ruilen van groep, zo konden we beiden in dezelfde groep rijden. De eerste sessie was het nog wat wennen voor iedereen maar het was in ieder geval leuk dat er een aantal mensen, waaronder Douwe en Yakko in dezelfde groep zaten. Ondertussen werden er flink wat foto’s gemaakt door Ilse, die zowiezo weer met de Twingo met wimpers boven de koplampen jaloerse blikken toegeworpen kreeg.

Yakko in actie!

Yakko in actie!

De 2e sessie was het de beurt aan mij, maar ik kon niet in m’n ritme komen. Ik kon maar niet wennen aan de zithouding van de nieuwe CBR. Te hoog opgetrokken knieën met daardoor schaafplekken van m’n pak op de knieën; het ging allemaal niet van harte en lang niet zo “lomp hard” als op de PC25… Naja, dan weer doorgeven aan Yakko die steeds harder gaat gedurende de sessies en met Douw dik aan het battelen is voor de snelste tijd van de groep. Uiteindelijk is Douwe in de allerlaatste sessie iets sneller met beide rondetijden van 1:52, zeer nette tijden!

Douwe en Yakko opweg om een zeer nette tijd weg te zetten, whOOt!

Yakko en Douwe opweg om een zeer nette tijd weg te zetten, whOOt!

Ik kan zelf nog een sessie overnemen van Anna (een van de andere CBR rijders) omdat ze is uitgevallen met een lekke(!) band. In de eerste sessie had ze al wat vreemds gemerkt aan het rijgedrag, de 2e sessie haar vriend maar laten rijden op haar motor en die stond dus in een chicane achterstevoren in de grindbak vanwege een lekke band. Ik mocht een sessie van haar overnemen (tnx Anna!) waarbij ik nog steeds niet in m’n ritme kwam, het was niet echt mijn dag. Voor Yakko en de rest van de groep des te meer en er werd gebattled als een malle met uiteindelijk dus toptijden van 1:52 :-D   Het voorwiel van de CBR koos op de Sacramentsheuvel zelfs voor het eerst het luchtruim; whOOt! Het was een topdag zonder (unicum!) rode vlaggen dus lekker veel rijtijd.

Artikel 5!

Artikel 5!

Na alle sessies had iedereen natuurlijk de nodige sterke verhalen en hebben we de BBQ aangestoken. Hierna alles weer ingepakt en na iedereen gedag te hebben gezegd (Vonky moest al eerder terug) samen met Douwe en Ilse richting NL gereden. Op grensovergang Hazeldonk nog even naar de Mac (vaste prik) waar de meligheid naar boven kwam. Er werd oa beweert dat ik (als lichtgewicht) op “gezette” vrouwen zou moeten vallen….ehhh whUt? :lol:

Wel weer genoeg voor deze keer, Douwe/Ilse en de CBR topic mensen bedankt voor de gezelligheid en wat ons betreft tot volgend jaar!

VLNR Yakko, Yuri, Vonky en Douwe in een stralend zonnetje

VLNR Yakko, Yuri, Vonky en Douwe in een stralend zonnetje

VN:F [1.9.1_1087]
Rating: 9.8/10 (4 votes cast)
Raceverslag: 04-06-2011 Bochtgemist @Zolder, 9.8 out of 10 based on 4 ratings