• Hier komen de dagen voor 2012, stay tuned!
Slideshow

0
Aantal unieke
bezoekers
Powered By Google Analytics

Raceverslag: 28-05-2008 Bochtgemist @Assen

Raceverschlag geschreven door Vonky.

Lang lang geleden, in een dorp hier heel ver vandaan ligt het TT-circuit van Assen. Daar hadden de leden van Racinteam Bochtgemist zich voor veelste veel geld ingeschreven bij de organisator Jeroen Poen.

Hier een dag van te voren aan gekomen te zijn hebben wij ons stekje op gebouwd op de vertrouwde plek.

De avond viel en het ging hard waaien, de voorspellingen voor de volgende dag waren niet echt rooskleurig….

Nadat we heerlijk hebben geslapen in de caravan en ons bijna hadden verslapen, zijn we ons gaan inschrijven. Daar kwamen we er achter dat we niet bij elkaar in de groep zaten Biejorn had zich even van zijn tak gemaakt en Jeroen heeft toen snel de fout hersteld.

Tjokke op snelheid.

1e sessie ging redelijk goed, het was nog droog en de baan was prachtig in de ochtend zon, 2e sessie ging het helaas een paar druppels regenen. Conrad heeft die sessie een geweldige 2;01 op de klok gezet.

Kiekm goan...!

Voor de 3e sessie hadden we de cam op mijn motor gefixt, op de welbekende Bochtgemist Style (heel veel duchtape) Die sessie zouden we bij elkaar blijven zodat we goed in beeld zouden komen….

Even in de camera kijken...of nee...ver vooruit kijken.

Uiteraard ging dat niet zoals gepland, in de 1e ronde gingen we al mensen inhalen en veelste plat door de bocht. Ik reed als nr2 achter Biejorn, Conrad deed mij en de inmens snelle Biejorn eruit remmen op het 2e rechte stuk van het circuit. Daarna krijg je een knik naar rechts en een snelle bocht naar links. Omdat Conrad op verslete koude 002 reed vonden deze dat niet het geschikte moment om grip te leveren en schoof het achterwiel een meter opzij, dat resulteerde in een prachtige highsider die Rossi nog niet na zou kunnen doen.

Zag ik daar niet een dubbeltje liggen???

De foto hebben jullie vast wel gezien, een heerlijke schraap over het heilige asfalt.

Ja, ik zag het ook!

Biejorn reed zo vriendelijk als hij is om Conrad heen en nam een paar kiezelsteentjes mee in zijn onderkuip voor thuis. Ik had natuurlijk dit alles gefilmd en zat al te denken welke muziek ik onder deze crash moest monteren.

Net gespoten kleurenschema op de CBR...ofzo.

Nadat ik 1 rondje aan het nagenieten was van de glijparty vond ik het nodig om de motor weer de sporen te geven, vooral nadat ik ingehaald werd door een meisje.

Nu nog even die ellenboog erbij...:-p

Helaas was mijn schakelsetje niet berekend op deze giga lompe schakelakties en dacht bekijk het maar, ik breek hier af… Ik mocht ook naast de baan gaan staan en samen met Conrad achter op de trekker naar het padock terrein.

Net echt!

Daar weer aangekomen te zijn en beschoten door papparazzi Ad Kieviet, hebben we nog de uitslag van Conrad bekenen in het Medisch Centrum.

Altijd blijven lachen!

De dag was voor ons helaas voorbij, maar die-hard Bierjorn heeft nog een 2.11 op de klokt kunnen zetten.

Volle sjas!

Al met al, een kut dag :mrgreen:

En natuurlijk het filmpje!

VN:F [1.9.1_1087]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)